gikar napisał(a):
A co z konwojami jak to bedzie rozegrane?
Wiekszosc nie stac na konwoje albo działDTprzytrzymuje.
O co dokładnie pytasz?
Viserion napisał(a):
Jeśli chodzi o konkursy dla spedycji jednoosobowych to jestem na tak (była mowa o tym już wieki temu

). Przydałby się i konkurs dla Wszystkich graczy

Tzn. w łatwy i szybki sposób mogę stworzyć coś podobnego, czyli konkurs dla spedycji jednoosobowych, bo Ci gracze zostali odcięci po pierwszych konkursach, z powodów oczywistych (mieli zbyt duże szanse w porównaniu z grupą).
Ale konkursy dla wszystkich(bez spedycji, ze spedycją) graczy także są w planach, tylko te wymagają dużego wkładu prac w porównaniu z konkursem dla spedycji jednoosobowych, gdzie wystarczy tylko poprawić "Zapisywanie się do konkursu" gdzie ustawię ograniczenie że to musi być spedycja jednoosobowa. I po sprawie 
Viserion napisał(a):
Ligom spedycji mówię zdecydowanie NIE! Konwoje wprowadzają zbyt dużą różnicę ... no chyba że będą swobodnie dostępne a nie za premium!
Tutaj nie rozumiem to właśnie dzięki ligom ta różnica będzie mogła "topnieć"? A gracze którzy byliby w drugiej lidzie walczyliby w bardziej równej walce?
Asthagord napisał(a):
Też uważam, że jak konkursy 1-os to dla wszystkich, kto chce to startuje, a czy to będzie spedycja czy nie, to bez znaczenia przecież
Już napisałem dlaczego jest to dla mnie łatwiejsze rozwiązanie.
Asthagord napisał(a):
- w konkursach spedycyjnych po to jest limit 5os, spedycja 1-os chce startować w konkursie spedycyjnym niech zatrudni 4 członków - będzie rozróżnienie konkursów - spedycja - 1os
Skoro to bez znaczenia to nie powinniście mieć też sprzeciwu, aby stworzyć rozrywkę dla graczy którzy zostali "odcięci" bo większość uznała i ja też że Ci gracze będą mieli dużo większą przewagę nad "grupami".
Te konkursy nie będą miały żadnego wpływu na konkursy które są aktualnie. Planuję je dawać na przemian, teraz co drugi weekend jest konkurs dla spedycji, chyba że konkurs się nie skończy, ale staram się aby był co drugi weekend. Więc można dać w te luki. czyli odbywały się 4 konkursy spedycyjne w miesiącu, dwa dla grup i dwa dla singli(spedycji).
Dlaczego inni nie mogą się bawić w konkursy, skoro już jedne dostawałem pod grupy i ich odizolowałem dla Was ?