krisbe napisał(a):
Speedy. Czasem nie rozumiem twojego działania. Twoje pomysły są 'the best' i krytyka nie wchodzi w grę.
Argument typu nie chcesz to nie rób to jest dla dzieci, serio. Po co dyskusja, skoro i tak będzie na Twoje.
Ostatni raz komentowałem na tym forum, bo to nie ma totalnie sensu. Albo Ty albo czarna twierdzi, że białe jest czarne i po zawodach.
Nie twierdzę że moje pomysły są najlepsze, moje pomysły to często pomysły graczy którzy piszą do mnie w grze.
Ale gdzie znowu napisałem coś "nadgorliwego", jeśli gdzieś "obraziłem" lub wykazałem się "wyższością" to mi to pokaż i przepraszam od razu jeśli tak się poczułeś.
Ja tylko nie widzę w czym ten pomysł w tych ograniczeniach, miałby przeszkadzać.
Chodziło głównie o to by Pan jako szef mógł się szczycić swoimi technologiami i wspomagać swoich graczy (autem na jakiś czas, po wykonaniu zlecenia dla Ciebie jako szefa) i żeby spedycja stała się bardziej wartościowa. A Pan jako Szef spedycji mógł nagrodzić jednym Shadowem gracza który ma Scorpioo, choć to raczej niemożliwe aby gracz uzbierał tyle gotówki, ale to już na boku. A gracz za to będzie mile wspominał Szefa ze dał mu wartościowe auto.
Co jest złego w tym, że gracz dostanie jedno auto od szefa przy tych warunkach?
Jak często po okresie 2 tygodni gracz będzie mógł kupić auto? jeśli ma Scorpio to raczej ciężko będzie mu wykonać szybko kolejne zlecenie, ciągle rozmawiamy czy jak to liczymy i Was pytam.
Ps. proszę przestać traktować moje każde słowo skierowane do Pana jako atak.