Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wprowadzamy?
TAK 82%  82%  [ 18 ]
NIE 9%  9%  [ 2 ]
NIE WIEM 9%  9%  [ 2 ]
Razem głosów : 22
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 03 Wrz 2015, 10:09 
Offline

Rejestracja: 25 Lut 2015, 11:00
Posty: 255
speedy napisał(a):
Można to był wykonać w parę minut, więc już jest.

na s4 to nie działa


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 05 Wrz 2015, 05:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Kwi 2013, 09:24
Posty: 758
Miejscowość: from Heaven
pifpaf napisał(a):
speedy napisał(a):
Można to był wykonać w parę minut, więc już jest.

na s4 to nie działa


Wszystko działa. Pierwsze na liście znajduje się miasto w którym aktualnie się znajdujesz, a nie startowe ze zlecenia. Trzeba tylko popatrzeć. ;)

_________________
BooTlaGerS / s2, s4, s5, s6, s7

Image


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 05 Wrz 2015, 12:02 
Offline

Rejestracja: 06 Mar 2014, 19:31
Posty: 198
BooTlaGerS napisał(a):
pifpaf napisał(a):
speedy napisał(a):
Można to był wykonać w parę minut, więc już jest.

na s4 to nie działa


Wszystko działa. Pierwsze na liście znajduje się miasto w którym aktualnie się znajdujesz, a nie startowe ze zlecenia. Trzeba tylko popatrzeć. ;)

zgadza się , ale nie pokazuje aut w tym garażu , trzeba na nowo wybrać te miasto na liście


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 05 Wrz 2015, 12:36 
Offline

Rejestracja: 15 Lip 2013, 19:32
Posty: 272
Na s2 nie ma żadnej zmiany. Na s4 również nie działa tak, jak proponowałem.

W propozycji chodziło o to, żeby proces wysyłania aut skrócić o moment, w którym klikamy na "Własny transport z innego garażu". Czyli żeby po kliknięciu w zieloną strzałkę w dyspozytorni od razu dostać następujący ekran:
Image

Speedy, zerknij na to jeszcze raz. Pewnie nie zajmie Ci to dużo czasu.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 05 Wrz 2015, 13:03 
Offline

Rejestracja: 25 Lut 2015, 11:00
Posty: 255
Tomaszko napisał(a):
Na s2 nie ma żadnej zmiany. Na s4 również nie działa tak, jak proponowałem.

W propozycji chodziło o to, żeby proces wysyłania aut skrócić o moment, w którym klikamy na "Własny transport z innego garażu". Czyli żeby po kliknięciu w zieloną strzałkę w dyspozytorni od razu dostać następujący ekran:
Image

Speedy, zerknij na to jeszcze raz. Pewnie nie zajmie Ci to dużo czasu.

Na s3 teraz też nie przechodzi do tego okna


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 18 Paź 2015, 11:21 
Offline

Rejestracja: 15 Lip 2013, 19:32
Posty: 272
Odświeżam temat, bo ciągle jest 'po staremu'. Speedy poprawisz to?


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 22 Paź 2015, 08:51 
Offline

Rejestracja: 19 Paź 2014, 09:47
Posty: 134
odświeżam temat, nadal nic nie zmieniło się i jest po staremu


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 22 Paź 2015, 10:01 
Offline

Rejestracja: 25 Lut 2015, 11:00
Posty: 255
Nevadaa napisał(a):
odświeżam temat, nadal nic nie zmieniło się i jest po staremu



popieram


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wysyłanie zleceń z innych garaży
PostWysłany: 22 Paź 2015, 13:48 
Offline

Rejestracja: 28 Maj 2013, 12:58
Posty: 126
No faktycznie bardzo cięzko jest zaznaczać pole wyboru ... obyście za bardzo sie nie przemeczali grając bo Wam garb jeszcze wyrośnie :D Może od razu wprowadźmy jeden przycisk, który będzie robił wszystko za Nas? Zamiast zajmować się takimi pierdołami, lepiej pomyślcie nad uatrakcyjnieniem rozgrywki a nie na jej upraszczaniu pod każdym względem :P


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo