Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Jestem za wprowadzeniem kierowców płci żenskiej do gry .
TAK 52%  52%  [ 12 ]
NIE 35%  35%  [ 8 ]
OBOJĘTNIE 13%  13%  [ 3 ]
Razem głosów : 23
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Urząd Pracy - kierowcy płci żenskiej.
PostWysłany: 08 Gru 2013, 15:57 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych (Dolnośląskie)
BooTlaGerS napisał(a):
Jeszcze do tego dodajmy sortowanie w UP.
Kobiety / Mężczyźni. 8-)

Będzie można sobie stworzyć Ligę kobiet. :lol:

LIGA BRONI !
LIGA RADZI !
LIGA NIGDY WAS NIE ZDRADZI ! :mrgreen:

Jak najbardziej popieram koncepcję , doda to jasność i przejrzystość a tym samym łatwiejsze i szybsze zatrudnianie kierowców .

WRÓCIŁEM ;))))

PostWysłany: 07 Sty 2014, 00:53 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych (Dolnośląskie)
Speedy , odnośnie tego odgrzebywania . To przypominam a zarazem mam pytanie kiedy zostanie wprowadzone w życie gry , moja koncepcja kierowców płci żeńskiej . Za około 24h minie miesiąc jak propozycja została złożona i zatwierdzona. A nic w tym kierunku nie zostało zrobione , wiem że jest to mała nic nieznacząca pierdołka ale jaka by nie była to cieszy . Czekam na odzew i działanie w tym celu .

WRÓCIŁEM ;))))

PostWysłany: 13 Kwi 2014, 11:08 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lipniki
Jeśli chcesz tak bardzo, to można mi w tym pomóc, trzeba zebrać imiona + odmiany nazwisk. I wtedy dodanie tego do gry zajmie mi około 15 minut.

Kod:
$nazwiska = array('Kowalska','Nazwisko2','Nazwisko3');
$imiona = array('Maria','Imie2','Imie3');

Oto format danych jaki mnie interesuje. Aha no i trzeba to pozbierać dla każdego kraju.

PostWysłany: 16 Kwi 2014, 09:34 

speedy napisał(a):
Jeśli chcesz tak bardzo, to można mi w tym pomóc, trzeba zebrać imiona + odmiany nazwisk. I wtedy dodanie tego do gry zajmie mi około 15 minut.

Kod:
$nazwiska = array('Kowalska','Nazwisko2','Nazwisko3');
$imiona = array('Maria','Imie2','Imie3');

Oto format danych jaki mnie interesuje. Aha no i trzeba to pozbierać dla każdego kraju.

O widzisz bardzo dobra koncepcja. Może powinieneś zwrócić się do ogółu ludzi na forum w pomocy jeśli chodzi o dopieszczanie tej gry. Tobie zejdzie z głowy parę rzeczy a my będziemy mogli się także przyczynić w rozwój tej gry. Wystarczy napisać w temacie, który jest zatwierdzony co potrzebujesz i jak należy to napisać. Tak jak to ma miejsce w cytowanej przeze mnie Twojej wypowiedzi. Co za problem, żeby to zrobić i żebyś mógł to wprowadzić w życie? Chyba żaden. Podajesz kawałeczek kodu - wypisujesz co jest Ci potrzebne - inni mogą te informację zdobyć - zamienić.

Greets :)

PostWysłany: 16 Kwi 2014, 21:03 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Two Steps From Hell
Kod:
$imiona=array('Ada','Agata','Agnieszka','Aleksandra','Alicja','Alina','Aneta','Angelika','Anita','Anna','Barbara',
'Beata','Bogumiła','Bogusława','Bożena','Dagmara','Daniela','Danuta','Daria','Diana','Dominika','Dorota','Edyta','Elena',
'Eliza','Elwira','Elżbieta','Emilia','Ewa','Ewelina','Gabriela','Grażyna','Ida','Irmina','Iwona','Iza','Joanna','Jolanta','Julia',
'Justyna','Kamila','Karolina','Katarzyna','Kinga','Klara','Klaudia','Kornelia','Liliana','Magdalena','Maja','Małgorzata',
'Marcelina','Maria','Marlena','Marta','Martyna','Marzena','Matylda','Milena','Monika','Natalia','Natasza','Nina','Olga',
'Oliwia','Patrycja','Paulina','Renata','Sabina','Sandra','Sylwia','Urszula','Weronika','Wiktoria','Zofia','Zuzanna','Żaneta');

Kod:
$nazwiska = array('Abromowicz','Adamczyk','Adamek',"Adamowicz','Adamus','Aleksandrowicz','Anioł','Antkowiak','Antowiak','Augustyniak',
'Banaś','Baran','Bartoszak','Bąk','Bednarek','Biela','Bielecka','Bloch','Błaszczak','Bober','Boroń','Borowska','Brodowska',
'Chmielewska','Cieślak','Czajka','Czyż','Czyżewska','Dąbek','Dąbrowska','Dec','Deptuła','Długosz','Drozdowska','Dudek',
'Dudziak','Dziedzic','Filipowicz','Formela','Frankiewicz','Frąckowiak','Frączek','Gajos','Gałązka','Gawron','Gazda','Godlewska',
'Góral','Górska','Grabowska','Graczyk','Grochowska','Grudzień','Gruszka',"Grzywacz','Hałas','Herman','Hofman','Ignaczak',
'Jabłońska','Jagielska','Janik','Jastrzębska','Jaworska','Jończyk','Kaczmarek','Kamińska','Kaźmierczak','Kłos','Kołodziejczyk',
'Korzeniowska','Kot','Kowalczyk','Kozakiewicz','Kozłowska','Krawczyk','Król',Królik','Kruk','Kuklińska','Kulig','Kurek','Kwiatkowska',
'Lachowicz','Lasota','Latocha','Lawendowska','Lenart','Lis','Lorenc','Ługowska','Łukasik','Madej','Maj','Majewska','Malczewska',
'Malinowska','Kruczek','Machnik','Maliszewska','Marzec','Mazur','Michalak','Michalska','Misztal','Musiał','Niemiec','Niziołek','Noga',
'Nowak','Nowakowska','Nowicka','Olczak','Oleksy','Olszewska','Ostrowska','Ossowska','Pająk','Partyka','Pawelec','Pawlak',
'Pawłowska','Piech','Pietruszka','Pietrzak','Piotrowska','Piwowarczyk','Płonka','Radomska',Radziszewska','Rakowska','Różewska',
'Rutkowska','Rynkiewicz','Sikora','Sobczak','Sokołowska','Stokłosa','Stępień','Szarek','Szpak','Szpakowska','Szewczyk','Szulc',
'Szymańska','Świętek','Tkacz','Toczek','Tomaszewska','Tracz','Turek','Urbańczyk','Urbańska','Walczak','Waligóra','Warchał',
'Wasilewska','Węgrzyn','Wieczorek','Wierzchowska','Wilczewska','Wiśniewska','Witkowska','Włodarczyk','Wojciechowska',
'Woś','Woźniak','Wójcik','Wróbel','Wróblewska','Wydra','Wysocka','Zając','Zalewska','Zaremba','Zawadzka','Zawistowska',
'Zielińska','Zielonka','Żak','Żebrowska','Żmijewska');

Najpopularniejsze nazwiska w PL i imiona kobiet które uznałam za normalne a nie jakieś przedwojenne. ;) Nie wstawiam wszystkich bo kobiety mają pojawiać się sporadycznie.

PostWysłany: 18 Kwi 2014, 09:24 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lipniki
No to na PL mogę zrobić, czy ktoś zrobi inny kraj?

http://www.blog.cargotycoon.pl/?p=2117

PostWysłany: 18 Kwi 2014, 10:16 
Awatar użytkownika

Miejscowość: BI
to może jeszcze usunąć tych gwidonów i albinów i innych adolfów? tutaj o tym pisałem viewtopic.php?f=14&t=3674&start=0

słowacy nie maja nazwisk tylko same imiona, więc można by im dodać nazwiska

PostWysłany: 18 Kwi 2014, 18:09 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Two Steps From Hell
FRANCJA :

Kod:
$nazwiska = array(’Abril’,’Allaire’’,’Arcouet’,’Arpin’,’Auger’,’Ayot’,’Barrientos’,’Beaujolie’,’Beaulac’,’Beaulieu’,’ Bellemare’,’Berger’,’Bélair’,’Bérubé’,’Bler’,’Boucher’,’Boutot’,’Brian’,’Brisette’,
’Brousseau’,’Brunelle’,’Cadieux’,’Cailot’,’Cartier’,’Cinq-Mars’,’Chartré’,’Casgrain’,
’Chauvet’,’Coudert’,’Couturier’,’Demers’,’Deschamps’,’Doiron’,’Douffet’,’Dumount’,’Dupuis’,
’Duranseau’,’Fontaine’,’Frappier’,’Fréchette’,’Garreau’,’Goguen’,’Grimard’,’Guay’,’Guernon’,
’Guertin’,’Hervieux’,’Hétu’,’Jalbert’,’Jobin’,’Jodoin’,’Labossière’,’Lacasse’,’Lafrenière’,’LaGrande’
,’Lamothe’,’Lampron’,’Landry’,’Lapointe’,’Lauzier’,’Leclerc’,’Lepage’,’Lereau’,’L'Hiver’,
’Maheu’,’Majory’,’Margand’,’Martel’,’Mazuret’,’Miron’,’Monjeau’,’Monrency’,’Moreau’,’Pariseau’,
’Pascaline’,’Paquin’,’Perillard’,’Petit’,’Pinette’,’Poulin’,
’Raymond’,’Rhéaume’,’Richard’,’Riquier’,’Rossignol’,’Royer’,’Salois’,’Saurel’,’Simard’,
’Simon’,’Tétrault’,’Sylvain’,’ Vadeboncoeur’,’Vaillancourt’)

Kod:
$imiona=array('Aceline','Adorlee','Agnès','Aimée','Amarante','Annette','Arianne','Arnaude','Arnaude',
'Brigitte','Camille','Capucine','Carine','Catherine','Céline','Chantal','Charline','Cher',
'Christabel','Clarice','Clarice','Claudette','Clémence','Coralie',
'Corette','Daisi','Dalmace','Didiane','Dielle','Edmee','Eleanor','Emmeline','Fleur','Genevre','Ila',
'Inès','Iva','Jolie','Juliette','Karlotta','Lirienne''Magnolia','Marie','Maureen','Minette',
'Monique','Nathalie','Noémi','Océane','Oriel','Paige','Paulette','Pensee','Raison','Rosamonde'
'Simone','Solaine','Suzette','Tilly','Villette','Viollette')

NIEMCY :

Kod:
$nazwiska = array('Aachen','Abt','Ackermann','Amsel','Austerlitz','Bach','Baer','Barth',
'Baum','Baumgaertner','Beckenbauer','Beyer','Blau','Bohm','Daecher','Decker','Dietrich',
'Drechsler','Dreher','Durr','Egger','Eichel','Eichelberger','Eichmann','Eisenhauer','Fassbinder',
'Feierabend','Fenstermacher','Fiedler','Fleischer','Foerster','Freeh','Freytag','Friedman',
'Frueh','Fuchs','Furst','Gaertner','Glockner','Goldschmidt','Gottschalk','Gruenewald',
'Hertzog','Herz','Hoch','Holzman','Huber','Hueber','Jaeger','Kaiser','Kalb','Kaufmann',
'Koehler','Koenig',
'Kohler','Kuester','Kuhn','Kuster','Kruger','Lang','Lehmann','Lowe','Luft','Maurer','Meister',
'Moench','Nacht','Nadel','Oster','Ostermann','Papst','Peters','Propst','Reinhard','Richter',
'Rothschild','Rothstein','Sanger','Schaefer','Schäfer','Schneider','Schultheiss','Schulz',
'Schulze','Schuhmacher','Schuster','Schwarz','Seiler','Shuster','Sommer','Thalberg',
'Theiss','Trommler','Urner','Vogel','Vogt','Waechter','Walter','Weber','Wechsler','Weiss',
'Weissmuller','Werfel','Werner','Wexler','Wirth','Wulf','Wurfel','Ziegler','Zimmerman','Zweig')

Kod:
$imiona=array('Andrea','Angelika','Anja','Anke','Anne','Annett','Antje','Barbara','Christin',
'Christine','Daniela','Diana','Doreen','Gabriele','Heike','Ines','Jana','Janina','Jessica','Johanna',
'Julia','Juliane','Karin','Karolin','Katharina','Kathrin','Katja','Klaudia','Kristin','Laura','Lea','Lena',
'Leonie','Lisa','Mandy','Manuela','Maria','Martina','Melanie','Michelle','Monika','Nadine','Nicole',
'Petra','Sabrina','Sandra','Sarah','Simone','Sophie','Stefanie','Susanne','Tanja','Ursula','Uta','Ute','Vanessa','Yvonne')

PostWysłany: 19 Kwi 2014, 20:59 
To w niczym nie pomaga dlaczego wszyscy sa tu tak bardzo OGRANICZENI niedajecie pomysłów ułatwiajacych gre typu multi odpiecie naczep gdy naczepa jest z niszczona człowiek musi odpinac 150 aut by wreszcie dostac sie do naczepy jaka ma zezłomowac lub dajcie w P SAMOCHODY LUB P NACZEPY jakis znaczek obok auta lub naczepy jakie ma byc złomowane a robocie kobiety w czym to pomaga TYPOWE OGRANICZENIE LUDZI

PostWysłany: 20 Kwi 2014, 07:07 
Awatar użytkownika

Miejscowość: from Heaven
A co z podziałem w Urzędzie Pracy na męską i żeńską część ?

Image

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość