Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina





Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Błąd S4
PostWysłany: 03 Maj 2016, 07:50 
Offline

Rejestracja: 20 Paź 2015, 19:13
Posty: 194
Dziś już od 2 godzin - 502 Bad Gateway


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Błąd S4
PostWysłany: 30 Sty 2017, 09:37 
Offline

Rejestracja: 30 Sty 2017, 09:26
Posty: 3
moze jakis blad systemowy

_________________
Web page


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Błąd S4
PostWysłany: 31 Sty 2017, 09:11 
Offline

Rejestracja: 31 Sty 2017, 08:59
Posty: 1
No jest to całkiem możliwe.

_________________
osocze bogato płytkowe


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Błąd S4
PostWysłany: 03 Lut 2017, 09:55 
Offline

Rejestracja: 02 Lut 2017, 16:33
Posty: 3
Czy ja wiem... chyba nie.

_________________
site


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo