Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Regulamin forum


Uwaga!!! Jeśli zakładasz temat, prosimy o założenie ankiety, aby gracze mogli się wypowiedzieć. Wystarczą 3 opcje: Tak, Nie wiem, Nie.
A graczy prosimy aby nie pisali nic nie wnoszących postów typu: "jestem na tak", tylko prosimy o głos w ankiecie.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Czy większe magazyny otwarte są potrzebne?
TAK 71%  71%  [ 17 ]
NIE 29%  29%  [ 7 ]
Razem głosów : 24
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 30 Kwi 2017, 12:52 
Offline

Rejestracja: 11 Kwi 2016, 23:14
Posty: 33
o ile dobrze pamiętam speedy miał coś zrobić z magazynami własnie ze względów na konwoje ale widzę że może zapomniał a może celowo myślał że sprawa umrze śmiercią naturalna

_________________
s3- iceman851


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 07 Maj 2017, 20:39 
Offline

Rejestracja: 21 Lip 2015, 14:45
Posty: 48
heh jeszcze większe magazyny chcecie :lol:
przecież obecnie i tak jest o wiele za duży ;)
np otwarty na S6 od dawna może mieć pojemność 89 600 000, a Wy narzekacie :)
gdy na S2 nadaj jest limit 2 800 000 :D


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 08 Maj 2017, 09:47 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2015, 11:17
Posty: 285
Miejscowość: Sosnowiec
P3PSI napisał(a):
heh jeszcze większe magazyny chcecie :lol:
przecież obecnie i tak jest o wiele za duży ;)
np otwarty na S6 od dawna może mieć pojemność 89 600 000, a Wy narzekacie :)
gdy na S2 nadaj jest limit 2 800 000 :D


Na S4 też jest 2 800 000 i nie opłaca się go konwojem obsługiwać. Dlatego chcemy większy.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 08 Maj 2017, 12:26 
Offline

Rejestracja: 11 Kwi 2016, 23:14
Posty: 33
P3PSI napisał(a):
heh jeszcze większe magazyny chcecie :lol:
przecież obecnie i tak jest o wiele za duży ;)
np otwarty na S6 od dawna może mieć pojemność 89 600 000, a Wy narzekacie :)
gdy na S2 nadaj jest limit 2 800 000 :D


Właśnie kolego chodzi o te światy gdzie max ilość to 2 800 000 kg
Konwoje zabierają od 25 000 000 do nawet 34 848 000kg
Więc te 2,8 to jest o dużo za malo.... Załadowane średnio 10% konwoju i kto zapłaci za paliwo?
Tym bardziej że miało to być zrobione....

_________________
s3- iceman851


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 09 Maj 2017, 15:52 
Offline

Rejestracja: 21 Lip 2015, 14:45
Posty: 48
iceman851 napisał(a):
Właśnie kolego chodzi o te światy gdzie max ilość to 2 800 000 kg
Konwoje zabierają od 25 000 000 do nawet 34 848 000kg
Więc te 2,8 to jest o dużo za malo.... Załadowane średnio 10% konwoju i kto zapłaci za paliwo?
Tym bardziej że miało to być zrobione....


hehee wiem podbiłem temat tylko ;)

a o dysproporcji w wielkości magazynów między nowo powstałym serwerem S6, a starym na którym grałem, czyli S2 pisałem dawno temu, ale później było dużo zamieszania z wprowadzeniem konwojów i konkursów spedycyjnych heh i tak czas peci, później prace nad S7 gdzie nie ma już magów - tak kolej rzeczy :D


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 13 Maj 2017, 21:49 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 243
Miejscowość: Rogów
Co z tego ze na s6 masz taki magazyn jak u producenta i kupca zlecenia na ok 1500000kg i wez jeździj konwojem moze i pojemnosc mag jest ok ale juz zlecenia sa lipne


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 14 Maj 2017, 09:26 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2015, 11:17
Posty: 285
Miejscowość: Sosnowiec
Cronox1987 napisał(a):
Co z tego ze na s6 masz taki magazyn jak u producenta i kupca zlecenia na ok 1500000kg i wez jeździj konwojem moze i pojemnosc mag jest ok ale juz zlecenia sa lipne

Ilości muszą być dopasowane tak, aby mniejsi gracze też mogli jeździć na magazynach. Łączenie ich nie zajmuje aż tak dużo czasu. Bardziej zależałoby mi na tym, aby magazyn miał pojemność pozwalającą na obsługę konwojami.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 09 Cze 2017, 22:49 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2015, 11:17
Posty: 285
Miejscowość: Sosnowiec
Podbijam po raz kolejny i proszę admina o odniesienie się do tematu :)

viewtopic.php?f=9&t=4832&start=0&hilit=


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 03 Sie 2017, 13:28 
Offline

Rejestracja: 11 Kwi 2016, 23:14
Posty: 33
Czy w końcu temat odwiedzi speedy? i zacznie coś działać w tym kierunku?

_________________
s3- iceman851


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Większe magazyny PG
PostWysłany: 04 Sie 2017, 20:58 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 243
Miejscowość: Rogów
MatteoG napisał(a):
Cronox1987 napisał(a):
Co z tego ze na s6 masz taki magazyn jak u producenta i kupca zlecenia na ok 1500000kg i wez jeździj konwojem moze i pojemnosc mag jest ok ale juz zlecenia sa lipne

Ilości muszą być dopasowane tak, aby mniejsi gracze też mogli jeździć na magazynach. Łączenie ich nie zajmuje aż tak dużo czasu. Bardziej zależałoby mi na tym, aby magazyn miał pojemność pozwalającą na obsługę konwojami.


To znajdz 10 zlecen pod rzad z wmiare oplacalna stawka do tego samego miasta powodzenia. Kilka dni bym to zbieral. A jesli ktos ma PG to juz raczej malym graczem nie jest.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo