Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 09:37 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2357
Miejscowość: Lipniki
Chciałbym rozpocząć dyskusję na temat łączenia światów s2,s3,s4,s5 do świata S100, domówienie szczegółów zapewne trochę potrwa.

Jak wiadomo gracze ze światów s2,s3,s4,s5 mają możliwość budowania do 150 miejsc garażowych i to jest główny problem łączenia tych światów.

Ja ze swojej strony mogę wykonać karty platynowe za miejsca 101-150, i potem gracze będą mogli wykorzystać je do natychmiastowej rozbudowy garaży w innych miastach, każdy garaż który będzie miał co najmniej 100 będzie Konwojowy a za resztę miejsc będą wyżej opisane karty.

Co do posiadanych samochodów, niestety ale będą musiały zostać zezłomowane, możemy umówić się że zostaną zezłomowane po cenie zakupu nowego auta na danym świecie.

Proszę o wypowiedzi graczy ze światów S2,S3,S4,S5,S100


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 10:02 
Offline

Rejestracja: 20 Mar 2016, 16:11
Posty: 1
czesc jestem za polonczeniem tych swiatow bo na s2 gra kilku graczy i nie ba zbyt duzej rywalizacji ,a co do propozycji o ich zmniejszeniu tez mi to odpowiada wiec jeste na --TAK aby te serwery polonczyc .Tylko jedno pytanie co bedzie z kontami jesli ktos ma na 2 serwerach konta no i ma na obu konto premium wylupione no i czeki sa nie zrealizowane czy tez beda one polonczone i jak to by wygladalo z tymi kontami w dalszym etapie gry ... :)


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 10:15 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2357
Miejscowość: Lipniki
Co do multikont na s100 jest założony oddzielny temat: viewtopic.php?f=14&t=6151&start=0


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 11:10 
Offline

Rejestracja: 23 Lip 2019, 14:47
Posty: 2
Jestem na nie. Każdy kto chce grać na s100 powinien mieć możliwość rejestracji na S100 i rozpoczęcia rozgrywki od zera, ale nie powinien być do tego zmuszay. Czy to oznacza zupełną zmianę polityki prowadzenia gry i zniesienie podziałów na światy? Juz wystarczy bałaganu, który powstał po połączeniu S6 i S7....


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 11:14 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2357
Miejscowość: Lipniki
Gracze nie są zmuszani, sami tego chcą i już czekają na swoją kolej, odbędzie się to już bez wyłączania S100, wiec Wam to już nie będzie stopować rozgrywki.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 11:57 
Offline

Rejestracja: 31 Lip 2020, 05:22
Posty: 2
cześć
w mojej opinii połączenie wszystkich na nowy serwer daje dużo do zabawy (pomijając już kwestie techniczne i organizacyjne)
co do za frajda jeździć konkurs w dwie spedycje (tak było na s6). teraz jak do konkursu siada 30-50 drużyn to zaczyna się gra na strategie i moc silników.
na s6 nie widziałem sensu rozbudowywania technologii bo i po co skoro to wystarczało. teraz przestało :lol:
z mojego punktu widzenia połączenie światów daje kopa do gry.

apflacha [s6->s100]


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 12:11 
Offline

Rejestracja: 30 Gru 2015, 14:04
Posty: 17
Witam
Moim zdaniem połączenie uatrakcyjni rozgrywkę.
Jednak przed rozpoczęciem dyskusji powinniśmy poznać wszystkie zasady jakie panują na s100 abyśmy wiedzieli o czym dyskutować, nie wszyscy gracze mieli na światach posiadających 100 miejsc konta, więc nie wiemy jakie są tam ładowności aut i konwojów jakie są korzyści z kont premium, sponsora itd


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 12:22 
Offline

Rejestracja: 12 Lip 2020, 08:29
Posty: 3
Można dołączyć jestem ZA ale żeby nie było tak jak jest teraz proponowane z S6 że jak ktoś ma konta na kilku światach do połączone zostanie nagle w jedno na S100 i robi się mega mocny.
Dokładnie mówiąc mając 2 lub 3 średnie konta po połączeniu w jedno staje się jednym z najlepszych i najmocniejszych na S100 gdzie znowu ci co mieli jedno konto będą daleko w tyle.
To samo chcecie zrobić z S6 i S7 i to jest bzdura.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 21 Wrz 2020, 20:57 
Offline

Rejestracja: 19 Lis 2017, 20:34
Posty: 46
Tomaszeks7 napisał(a):
Można dołączyć jestem ZA ale żeby nie było tak jak jest teraz proponowane z S6 że jak ktoś ma konta na kilku światach do połączone zostanie nagle w jedno na S100 i robi się mega mocny.
Dokładnie mówiąc mając 2 lub 3 średnie konta po połączeniu w jedno staje się jednym z najlepszych i najmocniejszych na S100 gdzie znowu ci co mieli jedno konto będą daleko w tyle.
To samo chcecie zrobić z S6 i S7 i to jest bzdura.



Yyyy co Ty za głupoty piszesz?? Na łączeniu kont, mają przejść tylko karty platynowe i czeki, statystyki itp wszystko zostaje z tego jednego konta co ma być główne....nie rozumiem stwierdzenia mając 2 lub 3 średnie konta po połączeniu w jedno staje się jednym z najlepszym..... A niby dlaczego tak ma być??????

_________________
[S100] Heinzel
Spedycja: ELog


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: S2,S3,S4,S5 a S100
PostWysłany: 22 Wrz 2020, 08:11 
Offline

Rejestracja: 15 Lut 2015, 20:37
Posty: 1
Witam,
Nie wiem czy mówię w temacie wszystkich z tych serwerów, czy tylko w swoim, ale szczerze mówiąc wolałbym, aby powstał osobny serwer dla graczy, którzy mają do rozbudowy na konwoje 150 miejsc. Dużo czasu i pieniędzy poszło w takie rozbudowy, więc nie wiem czy to co proponujesz jest w stanie zrekompensować to. Zdaję sobie sprawę z tego, że z Twojej strony poszło i idzie duży nakład finansowy na utrzymanie infrastruktury (serwery, łącza, itp.), ale jeżeli już łączyć i zachęcać nowych graczy do dołączenia, to najlepiej będzie stworzyć 2 światy: S100 i S150. Uważam, że będzie to najuczciwsze dla starych graczy, którzy poświęci dużo czasu, i nie tylko, na rozwój swoich garaży, magazynów, technologii, spedycji czy udziałów w wielu konkursach, aby się rozwijać. Szczerze mówiąc nie chciałbym zaczynać wszystkiego praktycznie od nowa, bo zajmuje do bardzo dużo czasu, a kwoty, jakie ustawiłeś na rozwój technologii czy garaży są wręcz astronomiczne. Myślę, że jak już robisz porządki z serwerami, to także zacznij choć trochę urealniać zarówno koszty rozwoju technologii i samochodów, zakupu paliw, rozbudowy garaży, bo to co jest teraz zaczyna przypominać abstrakcję, a to nie przysporzy Ci nowych graczy, a więc przeciwnie, odstraszy ich i co gorsza może spowodować odejścia obecnych.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo