Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Regulamin forum


Uwaga!!!
Jeden pomysł = Jeden temat. Masz kilka pomysłów? To załóż kilka tematów.
Jeśli zakładasz temat, prosimy o założenie ankiety, aby gracze mogli się wypowiedzieć. Wystarczą 3 opcje: Tak, Nie wiem, Nie.
A graczy prosimy aby nie pisali nic nie wnoszących postów typu: "jestem na tak", tylko prosimy o głos w ankiecie.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Odnośnik do wracania do początku strony
jesteś TAK: 33%  33%  [ 3 ]
jesteś NIE 33%  33%  [ 3 ]
Obojętne mi to 11%  11%  [ 1 ]
Nie jest potrzebny 22%  22%  [ 2 ]
Razem głosów : 9
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kosmetyka w Drzewie technologicznym
PostWysłany: 13 Kwi 2021, 13:44 
Offline

Rejestracja: 19 Paź 2014, 09:47
Posty: 164
Witam wszystkich
od dawna juz robimy badania na silniki aby auta nasze po odblokowaniu mialy najmocniejsze silniki, chodzi mi dokladnie o dodanie odnosnika np na dole ktory wraz z przesuwanie strony z silnikami aut przesuwal sie na dul razem ze strona. Słuzyl by tylko do jednego, przez klikniewie w ten odnosnik (np mial by nazwe "wróc do Góry" przewijalo by nam strone na sama gore.
Jak sami zauwarzyliscier czym dalej mamy te silniki zbadane do co raz lepszych uat to trzeba dosc sporo aut recznie przewinac aby wrocic na sama gore a ten przycisk/odnosnik przewijal by nam jak klikniemy w niego. Na wielu stronach spotkalem sie z takim rozwiazaniem i naprawde na forach czy stronach bardzxo to ulatwia sprawe


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Kosmetyka w Drzewie technologicznym
PostWysłany: 13 Kwi 2021, 14:09 
Offline

Rejestracja: 20 Sie 2012, 11:58
Posty: 571
Jestem na nie bo...
Ile tych silniow dziennie badamy? Czy to az tak pracochlonne przewinac kilka aut w dol? Gracz z wysokim poziimem wogole tego noe potzrebuje a nie ma sensu na slabszych autach gdzie roznica w technologi jest iewielka i czesto zmieniamy


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Kosmetyka w Drzewie technologicznym
PostWysłany: 13 Kwi 2021, 15:02 
Offline

Rejestracja: 03 Lip 2016, 14:14
Posty: 86
Lepiej nic nie grzebać, bo byle zmiana w grze i zaczyna się sypać błąd za błędem.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo