Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Regulamin forum


Uwaga!!!
Jeden pomysł = Jeden temat. Masz kilka pomysłów? To załóż kilka tematów.
Jeśli zakładasz temat, prosimy o założenie ankiety, aby gracze mogli się wypowiedzieć. Wystarczą 3 opcje: Tak, Nie wiem, Nie.
A graczy prosimy aby nie pisali nic nie wnoszących postów typu: "jestem na tak", tylko prosimy o głos w ankiecie.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nie ma co wprowadzać nowe, niech poprawi stare APLIKACJA
PostWysłany: 19 Mar 2018, 16:15 
Offline

Rejestracja: 02 Mar 2018, 19:25
Posty: 17
Witam, ten post chciałbym przeznaczyć nie na nowe pomysły, ale na poprawę błędów w aplikacji. Często korzystam z niej, jak nie w szkole, to w autobusie i denerwują mnie różne bugi. Na przykład: możliwość edytowania różnych klawiszy w p. kierowcy ( przy wciskaniu przycisku przydziel) mogę to edytować. Chciałbym, aby w tym poście zostały umieszczone inne zjawiska z którymi mieliście do czynienia. Może akurat speed by to naprawił :D


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Nie ma co wprowadzać nowe, niech poprawi stare APLIKACJA
PostWysłany: 19 Mar 2018, 18:55 
Offline

Rejestracja: 16 Paź 2016, 23:20
Posty: 9
Sorry ale szybki niczego jeszcze nie naprawił. Narazie niszczy grę i wprowadza straszny syf do gry.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Nie ma co wprowadzać nowe, niech poprawi stare APLIKACJA
PostWysłany: 19 Mar 2018, 21:12 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 242
Miejscowość: Rogów
Brak mozliwosci sprawdzenia kiedy dojedzie towar graczy ze spedycji. Apka wprawdzie przechodzi do strony z graczami wiozacymi towar ale dalej nic ikona jest ale nie dziala


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Nie ma co wprowadzać nowe, niech poprawi stare APLIKACJA
PostWysłany: 19 Mar 2018, 21:13 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 242
Miejscowość: Rogów
Jak jest Konkurs i pobiera sie drugi Konkirs zakladki mieszaja konkursy i ciezko polapac sie co z ktorego konkirsu


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Nie ma co wprowadzać nowe, niech poprawi stare APLIKACJA
PostWysłany: 19 Mar 2018, 21:14 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 242
Miejscowość: Rogów
Nie da sie zamienic garazu konwojowego na zwykly mozliwosc tylko na pc


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo