Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Regulamin forum


Uwaga!!!
Jeden pomysł = Jeden temat. Masz kilka pomysłów? To załóż kilka tematów.
Jeśli zakładasz temat, prosimy o założenie ankiety, aby gracze mogli się wypowiedzieć. Wystarczą 3 opcje: Tak, Nie wiem, Nie.
A graczy prosimy aby nie pisali nic nie wnoszących postów typu: "jestem na tak", tylko prosimy o głos w ankiecie.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Multi wysyłka pojazdów
za 45%  45%  [ 5 ]
przeciw 55%  55%  [ 6 ]
Razem głosów : 11
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 06 Mar 2018, 18:47 
Offline

Rejestracja: 16 Maj 2016, 10:23
Posty: 99
Avantasia napisał(a):
ale dlaczego nie narzekaja posiadacze 300 i wiecej garazy ? gra uczy cierpliwosci a nie zrob wszystko jednym klikiem

dokładnie
i dodam że gdyby było mniej klikania to pewnie by mnie to znudziło i przestałbym grać


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 06 Mar 2018, 20:27 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2015, 11:17
Posty: 284
Miejscowość: Sosnowiec
Dziura napisał(a):
Matteo czemu twierdzisz, że konwoje stracą sens... Zawsze konwoje będą korzystniejsze od pojedynczych aut bo karty wkładasz tylko raz a nie 100x

Jakich kart? Te karty w przypadku konwojów nie robią większej różnicy. No może poza kartami prędkości. Jedynym prawdziwym plusem konwojów jest wysyłanie za jednym zamachem z kilku garaży.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 06 Mar 2018, 20:54 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 241
Miejscowość: Rogów
Dokladnie tych multi i tak juz jest sporo jak zaczynalem to trzeba bylo w kazdym garazu z osobna przydzielac kierowcow wysylac na urlopy zanim doszedlem do konwoi to ponad 120 garazy klikalem i bylo ok a teraz nagle wszystko multi zrobic. Jest zakup aut multi naczep tez dlatego jest ta roznica konwoj a zwykly garaz trzeba dazuc do konwoju jest to jakis cel w grze


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 07 Mar 2018, 17:54 
Offline

Rejestracja: 04 Lis 2017, 13:04
Posty: 35
a może przynajmniej drobne ułatwienie to nie obciąży serwera wogóle

wystarczy garaże przesortować po odległości od zlecenia a nie alfabetycznie skróci to czas szukania interesującego garażu przynajmniej o połowę

proste i nie obciążające serwera


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 07 Mar 2018, 19:47 
Offline

Rejestracja: 19 Wrz 2017, 14:15
Posty: 34
berjed napisał(a):
a może przynajmniej drobne ułatwienie to nie obciąży serwera wogóle

wystarczy garaże przesortować po odległości od zlecenia a nie alfabetycznie skróci to czas szukania interesującego garażu przynajmniej o połowę

proste i nie obciążające serwera

no przecież jest taka opcja


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 07 Mar 2018, 20:05 
Offline

Rejestracja: 21 Gru 2016, 12:34
Posty: 241
Miejscowość: Rogów
ChuckNorris napisał(a):
berjed napisał(a):
a może przynajmniej drobne ułatwienie to nie obciąży serwera wogóle

wystarczy garaże przesortować po odległości od zlecenia a nie alfabetycznie skróci to czas szukania interesującego garażu przynajmniej o połowę

proste i nie obciążające serwera

no przecież jest taka opcja

Jemu chodzi o to zeby byl np w warszawoe i jak wysyla auta to mu sortuje nie alfabetycznie tylko po odleglosci od warszawy. Niemniej jednak jak chcesz wyslac tylko auta z polski to Ci skocza czechy slowacja niemcy miedzyy te Polskie garaze i nie wiele to zmieni a tak przynajmniej ladnie to wyglada


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 08 Mar 2018, 01:44 
Offline

Rejestracja: 19 Wrz 2017, 14:15
Posty: 34
Cronox1987 napisał(a):
ChuckNorris napisał(a):
berjed napisał(a):
a może przynajmniej drobne ułatwienie to nie obciąży serwera wogóle

wystarczy garaże przesortować po odległości od zlecenia a nie alfabetycznie skróci to czas szukania interesującego garażu przynajmniej o połowę

proste i nie obciążające serwera

no przecież jest taka opcja

Jemu chodzi o to zeby byl np w warszawoe i jak wysyla auta to mu sortuje nie alfabetycznie tylko po odleglosci od warszawy. Niemniej jednak jak chcesz wyslac tylko auta z polski to Ci skocza czechy slowacja niemcy miedzyy te Polskie garaze i nie wiele to zmieni a tak przynajmniej ladnie to wyglada

No a o czym ja niby napisałem? Masz sortowanie alfabetycznie i po odległościach. Wybierasz które wolisz.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Wyślij pojazdy z...
PostWysłany: 08 Mar 2018, 04:37 
Offline

Rejestracja: 02 Paź 2017, 20:09
Posty: 14
To moze cos takiego wybieramy kraj pojawia sie lista pojazdów z tego kraju na której jest x pojazdów i reszta na tej samej zasadzie co przy miastach.
Na pc jak ktoś ma czas to da sie znieść ale nie zawsze pc jest pod ręką a gra jest tez w wersji mobilnej gdzie jest o wiele gorzej. Albo przynajmniej po wysłaniu pojazdów z x miasta system nie przenosi nas do dyspozytorni tylko zostanie na tym zleceniu do momentu wysłania reszty tpwaru gdy zlecenie bedzie w całości wysłane to wtedy przekierowuje nas na dyspozytornie.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo