Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 7 posty(ów) ] 

czy jesteś za dodatkową opcją w komisie sortowanie po ładowności
TAK 86%  86%  [ 6 ]
NIE 14%  14%  [ 1 ]
Razem głosów : 7
Autor Wiadomość
 Temat postu: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 11 Lip 2016, 12:18 
Offline

Rejestracja: 11 Lip 2016, 12:10
Posty: 3
Witam

czy myśleliście o tym żeby dodać taką opcję w komisie minimalna ładowność. Znacznie ułatwiło by to wybór samochodu bo czasami jak ktoś rzuci na komis z 500 aut to przeglądać je wszystkie to pół dnia zajmuje. Moim zdaniem bardziej by taka opcja się przydała niż max przebieg.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 11 Lip 2016, 13:34 
Offline

Rejestracja: 20 Paź 2015, 19:13
Posty: 195
widac post potrzeby chwili
i tez ze z s6 jakbys napisal 10 tys to bym sie zastanowil
to nie jest ulepszenie tylko wygodnictwo jednoklikow


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 11 Lip 2016, 14:00 
Offline

Rejestracja: 11 Lip 2016, 12:10
Posty: 3
najlepiej pousuwajmy wszystkie filtry bo to jest wygodnictwo jednoklików jak to nazwałeś. Po to człowiek płaci premium żeby miał właśnie wygodnie i żeby gra mu sprawiał przyjemność a nie żeby szukał czasami jednego samochodu pół godziny, nie wiem jak ty ale ja lubię poświęcać czas na inne rzeczy nie tylko przeglądanie setek stron w komisie. Zresztą to że komis jest daleko za murzynami udowadnia też wcześniejszy post Mirmila o sortowaniu po modelu a nie po marce. Twoje zdanie jest takie i masz do niego prawo ale z założenia gry mają sprawiać przyjemność a przy tak zbudowanym komisie tylko psują nerwy.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 11 Lip 2016, 18:42 
Offline

Rejestracja: 08 Maj 2016, 11:56
Posty: 50
Niedawno toczyła się dyskusja na temat lepszego filtrowania w komisie. Po modelu, po ładowności - każdy pomysł by ułatwić wyszukiwanie pojazdu w komisie będzie miał moje poparcie.

_________________
Magazyny - na tym też można kosić niezłe siano.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 11 Lip 2016, 19:40 
Offline

Rejestracja: 11 Lip 2016, 19:04
Posty: 1
Z powodu DT w komisie jeden model występuję w wielu wersjach. Taka opcja na pewno będzie przydatna, ale w rzeczywistości i tak Nas interesuje maksymalna ładowność. Wystarczyłoby jakby z automatu samochody wyświetlały się od maksymalnej ładowności do minimalnej. Wtedy taki filtr byłby zbędny.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 11 Lip 2016, 19:49 
Offline

Rejestracja: 11 Lip 2016, 12:10
Posty: 3
jeśli samochody w komisie wyświetlałyby się z automatu alfabetycznie od najwyższej ładowności to popieram twój post i też uważam że wtedy taki filtr byłby zbędny.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: sortowanie w komisie po ładowności
PostWysłany: 12 Lip 2016, 10:07 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2244
Miejscowość: Lipniki
http://www.blog.cargotycoon.pl/?p=3960


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo