Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 10 posty(ów) ] 

Czy pomysl Ci sie podoba
Ankieta zakończyła się 14 Lis 2014, 16:01
Tak 29%  29%  [ 2 ]
Nie 71%  71%  [ 5 ]
Niewiem 0%  0%  [ 0 ]
Razem głosów : 7
Autor Wiadomość
 Temat postu: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 15 Wrz 2014, 16:01 
Offline

Rejestracja: 03 Cze 2014, 01:46
Posty: 17
Chciałbym zaproponować zmianę ktora by pomogla w np. szukaniu aut. A mianowicie po wejściu w zakładkę naczepy i znalezieniu naczepy widnije napis podpieta naczepa do samochodu, moja propozycja polega na dodaniu do tego napisu np. numer rejestracyjny danego auta


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 15 Wrz 2014, 18:42 
Offline

Rejestracja: 15 Lip 2013, 19:32
Posty: 272
Czemu taka zmiana miałaby służyć?


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 15 Wrz 2014, 19:17 
Offline

Rejestracja: 03 Cze 2014, 01:46
Posty: 17
Informacji bo nawet nie wiadomo jakie auto jest podpięte


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 15 Wrz 2014, 19:25 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 Gru 2012, 13:43
Posty: 1025
Miejscowość: Two Steps From Hell
Przy 40 k też będziesz wpisywał nr rejestracyjny ?
Od tego masz filtry ....

_________________
Administrator CT


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 15 Wrz 2014, 22:08 
Offline

Rejestracja: 03 Cze 2014, 01:46
Posty: 17
Mi chodzi o dopisanie do tego napisu nr rejestracyjnego


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 26 Wrz 2014, 13:58 
Offline

Rejestracja: 06 Sie 2013, 13:35
Posty: 149
Tomaszko napisał(a):
Czemu taka zmiana miałaby służyć?

kajtek181 napisał(a):
Informacji bo nawet nie wiadomo jakie auto jest podpięte

nadal nie wiadomo czemu taka zmiana miała by służyć?

_________________
Może myślisz ze bójką załatwisz swoje sprawy.
Lepiej powiedz coś mądrego prędzej będziesz szanowany.







s3- don Corleone
s2- Bartek84


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 09 Paź 2014, 10:57 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2406
Miejscowość: Lipniki
Mi to nie przeszkadza, nie obciąży systemu więc będzie skoro komuś to się przyda.

http://www.blog.cargotycoon.pl/?p=2398


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 10 Paź 2014, 05:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 Paź 2014, 23:40
Posty: 10
Jak dla mnie to wporzadku by bylo gdyby widnial napis nazwy trucka, ktory sami mozemy dowolnie napisac. Narazie opisuje ale mam tylko ponad 50 koni wiec nie ma problemu ale jak widze graczy po 1k zestawow to juz moze sie nie chciec ;] ale jak bede na biezaco to moze jakos sie uda, wtedy bardziej wiem jaki to ciagnik bo nr blach to nie ma bata bym spamietal czy skojarzyl.

_________________
S4 JUMBORPK [PawEx]


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 10 Paź 2014, 06:37 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2406
Miejscowość: Lipniki
To też można dodać.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Usprawnienie zakladki Naczepy
PostWysłany: 10 Paź 2014, 15:00 
Offline

Rejestracja: 18 Sty 2013, 23:24
Posty: 575
JUMBO-RPK napisał(a):
Jak dla mnie to wporzadku by bylo gdyby widnial napis nazwy trucka, ktory sami mozemy dowolnie napisac. Narazie opisuje ale mam tylko ponad 50 koni wiec nie ma problemu ale jak widze graczy po 1k zestawow to juz moze sie nie chciec ;] ale jak bede na biezaco to moze jakos sie uda, wtedy bardziej wiem jaki to ciagnik bo nr blach to nie ma bata bym spamietal czy skojarzyl.

nie wiem czy mając 15k aut będziesz pamiętał który jak nazwałeś poza tym przy kupnie 1k aut co kilka dni gwarantuje że nie będzie ci się chciało wymyślać nazw


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo