Nie wiem jak było wcześniej (gram od paru miesięcy), ale wypisze te które mi się nie zgadzają. Część z nich być może jest poprawna:
-Czy wiesz, że konto sponsora nie ma żadnych dodatków tylko zielony nick na CB? (daje 10km/h dla konwojów.)
-Czy wiesz, że czeki możesz dostać za logowanie jak i reflinki ? (już nie można)
-Czy wiesz, że by jeździć za granicą musisz mieć 3 gwiazdki, wykupioną licencję lub być w spedycji? ( powinno być: Czy wiesz, że by jeździć za granicą musisz mieć 3 gwiazdki i wykupioną licencję lub być w spedycji? )
-Czy wiesz, że osoba, która pełni funkcję zastępcy spedycji, nie może z niej odejść dopóki właściciel nie zdejmie rangi ? (
http://www.blog.cargotycoon.pl/?p=4422)
-Czy wiesz, że tylko podatek gruntowy nalicza się raz w miesiącu ? Pozostałe koszty prowadzenia firmy ponosimy codziennie, tj. utrzymanie BA i garaży/magazynów. (
http://www.blog.cargotycoon.pl/?p=4399)
-Czy wiesz, że im lepsze paliwo tankujesz, tym samochód może pokonać dłuższy dystans? (paliwo ma wpływ na szybkość i zużycie, na zasięg raczej nie)
-Czy wiesz, że przy zmianie garażu na konwojowy nie może w nim być aut, naczep i aktywnych zleceń? ( może być w nim 1 auto i 15 naczep, samochody mogą być wysłane z towarem z opcją pozostania w innym garażu)
-Czy wiesz, że zagraniczny dealer jest dostępny przy 50 poziomie BA? (od 50 poziomu BA)
-Czy wiesz, że jeden los na loterię to 10 czeków?
-Czy wiesz, że na wyniki z loterii trzeba czekać do 24 h? (już chyba nie ma loterii, ja się nie spotkałem z tym)
-Czy wiesz, że maksymalnie miejsca w bazie możesz rozbudować do 150 stanowisk? (warto uaktualnić że na s7 do 100 miejsc)
-Czy wiesz, że Solówką nazywa się samochód ciężarowy który może przewozić towary bez dodatkowej przyczepy i naczepy? Czy wiesz, że Solówką nazywa się samochód ciężarowy który może przewozić towary bez dodatkowej przyczepy i naczepy? (kosmetyka: przyczepy i naczepy sic)
-Czy wiesz, że cena paliwa tankowanego w trasie jest dużo wyższa niż w bazie? ( cena paliwa w trasie jest 30% wyższa)
Trzy dotyczące wypadków. Nie wiem czy wypadki zdarzają się jeszcze na jakimś serwerze. Na s7 nie ma:
-Czy wiesz, że auto po wypadku nie nadaje się do naprawy?
-Czy wiesz, że nowsze auta jak i dobry kierowca to mniejsza szansa na wypadek?
-Czy wiesz, że auta unikatowe nie mogą ulec wypadkowi?