Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina




Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: s6 - błąd z kontem premium
PostWysłany: 11 Sty 2017, 21:45 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2017, 21:36
Posty: 2
Witam. Nie jestem pewny na 100 % ale jakieś 4 dni temu zakupiłem konto premium za 100 czeków na 15 dni. Wczoraj po wejściu na grę pojawiła się informacja że jutro (czyli dzisiaj) kończy się. Zakładam że problem leży po ostatnich błędach w grze. Mam nadzieje że pozytywnie rozpatrzycie moje zgłoszenie i odzyskam konto premium bo jednak 4 dni premium do 14 to różnica jest. Dziękuję i do usłyszenia


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: s6 - błąd z kontem premium
PostWysłany: 11 Sty 2017, 21:50 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 Gru 2012, 13:43
Posty: 953
Miejscowość: Two Steps From Hell
Proszę kliknąć w platynowe karty. Konto premium po zakupie stacje sie platynowa karta ktora mozemy wymienic w dowolnym momencie.

_________________
Administrator CT


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: s6 - błąd z kontem premium
PostWysłany: 11 Sty 2017, 22:00 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2017, 21:36
Posty: 2
Okey wielkie dzięki


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo