Viserion napisał(a):
Cassiopeya79 napisał(a):
Miriager napisał(a):
Zgadzam się z poprzednikami, że wpisywanie dokładnej ilości jaką chce się pobrać to zbyt duże uproszczenie gry. A co do stawek to powinny być jakieś widełki z których stawka byłaby losowana. I gracza zadaniem byłoby określenie, czy takie zlecenie mu się opłaca i wystarczająco zarobi czy też nie.
Kolego, jeżeli Twój nick na forum pokrywa się z nazwą konta właściciela w grze (S3) to jesteś w posiadaniu dwóch garaży i dwóch aut.
Dalej nie będę się rozpisywał nt. Twojej wypowiedzi o tym, że ręczne wpisywanie wielkości zlecenia bardzo ułatwi grę, gdyż mija się to z celem.
A ja się zgadzam z Miriagerem

W dodatku Twój post jest nie na temat, a w dodatku jest prowokujący. Wystarczy, że Miriager przyjdzie i napisze coś w swojej obronie, i kolejna afera gotowa. Chyba nie chcemy "powtórki z rozrywki", więc pytam się gdzie jest moderator forum (czytaj: administracja)? Jak zwykle przyjdzie za późno i w dodatku ukarze sprowokowanego a nie prowokatora

Mój post dotyczy ręcznego wyboru zlecenia, co jak mnie pamięć nie myli jest także tematem tego forum.
Nie jest również w żaden sposób prowokujący, a jedynie stwierdzający fakty. Moim celem nie była żadna prowokacja a jedynie uświadomienie koledze, że w związku z małym taborem nie jest może obecnie w stanie zrozumieć jakie są potrzeby graczy mających bardziej rozbudowane "firmy" z konwojami.
Miriager ma prawo do obrony i ja tego nie neguje, jednocześnie nie widzę związku z tym, że Jego reakcja na mój post jest wyznacznikiem powstania afery.
Największym prowokatorem w tym momencie stałeś się Ty, dodatkowo próbujesz wywierać naciskać na reakcję administracji w sprawie, która tego nie wymaga. Pozwól zatem, że ewentualne niejasności pomiędzy mną a Miriagerem rozwiążemy sami, bez mediatora, którym próbujesz być. Pozdrawiam.