Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Regulamin forum


Uwaga!!!
Jeden pomysł = Jeden temat. Masz kilka pomysłów? To załóż kilka tematów.
Jeśli zakładasz temat, prosimy o założenie ankiety, aby gracze mogli się wypowiedzieć. Wystarczą 3 opcje: Tak, Nie wiem, Nie.
A graczy prosimy aby nie pisali nic nie wnoszących postów typu: "jestem na tak", tylko prosimy o głos w ankiecie.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

przyda się?
tak 0%  0%  [ 0 ]
nie 0%  0%  [ 0 ]
nie mam zdania 0%  0%  [ 0 ]
Razem głosów : 0
Autor Wiadomość
 Temat postu: wysyłanie konwojów
PostWysłany: Wczoraj, 17:30 
Offline

Rejestracja: 16 Maj 2016, 10:23
Posty: 84
właśnie mi to przyszło do głowy i piszę na gorąco więc jak palne coś głupiego to przepraszam

proponuje aby w dyspozytorni dodać filtr przy wysyłaniu konwojów, kiedy mamy wybrane "wszytkie" to przydałaby się możliwość wpisania maksymalnego podjazdu, w ten sposób nie trzebaby wysyłać państwami albo zaznaczać pojedynczo kilkadziesiąt sztuk


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: wysyłanie konwojów
PostWysłany: Wczoraj, 17:57 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2015, 11:17
Posty: 273
Miejscowość: Sosnowiec
Przecież jak wybierzesz "Wszystkie", to wysyła tylko tyle konwojów ile potrzeba, a reszta zostaje w garażach.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: wysyłanie konwojów
PostWysłany: Wczoraj, 18:25 
Offline

Rejestracja: 16 Maj 2016, 10:23
Posty: 84
MatteoG napisał(a):
Przecież jak wybierzesz "Wszystkie", to wysyła tylko tyle konwojów ile potrzeba, a reszta zostaje w garażach.

a jeśli chce wysłać tylko najbliższe choć wiem że nie całe zlecenie wyjedzie?


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: wysyłanie konwojów
PostWysłany: Wczoraj, 22:26 
Offline

Rejestracja: 12 Kwi 2018, 13:26
Posty: 10
Chodzi o to że przy wysyłaniu aut było widoczne który garaż jest najbliżej miasta startowego i z którego będzie szybciej wykonane zlecenie?


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: wysyłanie konwojów
PostWysłany: Dzisiaj, 06:54 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2015, 11:17
Posty: 273
Miejscowość: Sosnowiec
StawroS napisał(a):
MatteoG napisał(a):
Przecież jak wybierzesz "Wszystkie", to wysyła tylko tyle konwojów ile potrzeba, a reszta zostaje w garażach.

a jeśli chce wysłać tylko najbliższe choć wiem że nie całe zlecenie wyjedzie?


Grubas95 napisał(a):
Chodzi o to że przy wysyłaniu aut było widoczne który garaż jest najbliżej miasta startowego i z którego będzie szybciej wykonane zlecenie?


Wystarczy kliknąć w swój nick na górze strony i tam w ustawieniach zmienić sortowanie z "Alfabet" na "Odległość". Problem rozwiązany.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo