Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Regulamin forum


Uwaga!!!
Jeden pomysł = Jeden temat. Masz kilka pomysłów? To załóż kilka tematów.
Jeśli zakładasz temat, prosimy o założenie ankiety, aby gracze mogli się wypowiedzieć. Wystarczą 3 opcje: Tak, Nie wiem, Nie.
A graczy prosimy aby nie pisali nic nie wnoszących postów typu: "jestem na tak", tylko prosimy o głos w ankiecie.



Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Blokada w komisie
PostWysłany: 19 Maj 2015, 17:34 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Lis 2010, 18:31
Posty: 2112
Miejscowość: Lipniki
Witam,
ostatnio co raz częściej słyszę głosy dotyczące blokady w komisie dla osób które się nawet nie znają. Powodem może być jedno IP od dostawcy internetu mobilnego. Będę starał się zrobić coś z tą sprawą jednak potrzebuję danych.

Jeśli komuś się coś takiego przytrafiło, to proszę o konkrety:
Świat: (np. S2)
Gracze: (nick i nick2)


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 22 Maj 2015, 12:41 
Offline

Rejestracja: 11 Sty 2014, 15:54
Posty: 44
Świat: S2
Gracze: pawel89waw i reniuska2510
Co jeszcze potrzebujesz jestem w sieci plus gracz pawel89waw a w jakiej sieci gracz reniuska2510 to nie wiem.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 18 Lip 2015, 18:39 
Offline

Rejestracja: 18 Lip 2015, 18:37
Posty: 1
Swiat - S2
Gracze - Azereus Proxima110power
Posiadamy telefony w plusie


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 09 Gru 2015, 18:32 
Offline

Rejestracja: 09 Gru 2015, 18:30
Posty: 15
Dzień Dobry! Również mam taki problem i sobie nie umiem z nim poradzić proszę o pomoc z góry dziękuję pozdrawiam

_________________
moja strona www


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 04 Sty 2016, 20:33 
Offline

Rejestracja: 16 Lut 2015, 15:44
Posty: 70
świat s4
gracz mati98122 i grzegorz.sikora.31
problemem może być dostawca internetu areo


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 14 Lut 2016, 14:40 
Offline

Rejestracja: 03 Cze 2014, 01:46
Posty: 17
Świat s2 kajtek181 i marcinek


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 20 Sie 2016, 15:11 
Offline

Rejestracja: 29 Kwi 2015, 02:24
Posty: 31
Gikar i Znicz s.2 ja posiadam multimedia i orange kolega znicz upc a komórke play


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 18 Paź 2016, 09:04 
Offline

Rejestracja: 20 Maj 2016, 10:11
Posty: 5
w jakim komisie jest blokada i jakie dane trzeba podać żeby to odblokować?;)

_________________
wyegzekwujemy należne odszkodowanie za wypadek śmiertelny


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 24 Gru 2016, 10:43 
Offline

Rejestracja: 24 Gru 2016, 10:42
Posty: 3
tez pytam się w jakim komisie jest blokada i jak to wygląda

_________________
source


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Blokada w komisie
PostWysłany: 22 Lut 2017, 11:52 
Offline

Rejestracja: 22 Lut 2017, 11:51
Posty: 3
i jaki to jest komis

_________________
pokoje zakopane centrum


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group alveo